Basa Krama Cangkem

Basa Krama Cangkem


PT.SolidGoldSemarang~ Ana sawijining murid SD sing tekon karo gurune sing ndilalah lagi rada nesu. 
Pas muride kuwi tekon karo gurune,
Pak Guru kuwi lagi mangan neng kantin, tanpa sadhar yen ana upa neng tutuk'e.

Murid: "Pak Guru, bahasa kramane cangkem niku napa?"

Amarga ora kepenak atine, Pak Guru njawab nganggo basa sing sak karepe.

Pak Guru: "Cocot...!"

Murid: "Nuwun sewu cocotipun Pak Guru wonten upane!"

Pak Guru: "???"

baca Disclaimer

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Pengalaman Kerja ku, " Terdampar di PT Solid Gold Berjangka"

GUDANG SNACK SEMARANG

Solid Gold Berjangka ~ Guyonan Mukidi…SORGA ATAU TENTARA